mark you for life

hej sorry bloggade inte i går 
men nu har jag lektion och skulle passa på när jag ändå hade dator att visa lite tatueringar. jag har en på foten gjorde den för typ ett år sedan. har dock ingen bild på den så ni får se den senare.

skit cool vill ha sånna vingar . såg den i black swan.

också en fett än

nått i den här stilen skall jag göra. som sagt jag älskar musik!

Home sweet Home

Hellu
Enslingen hemma efter en lång dag. Har tränat precis hehe. Jag tänkte faktiskt tipsa om ett reality program som går på kanal 5 play . Frestad heter det. Det har gått rätt många avsnitt men man kan kolla från början. Jag tycker den är rätt rolig lite som paradise hotel och det gillar jag . Dom är inte par och dom tävlar på ett helt annat sätt. Dock är det danskt men det finns text ;)


A woman is as old as she looks before breakfast.

Tjenare Tjenare
Just nu sitter jag och käkat frulle. Snart blir det gymmet! Jag hinner inte köra så mycket på morgonen eftersom jag börjar vid 08:00. Så det blir lite band och krossning. Föresten det var grymt längesendan jag käkade havre fras, gott är det fan


Fuldans - fulkultur

här är en riktigt pepp låt. älskar den verkligen. haha så många gånger man har dansas sjuka danser till denna låt!

In the mother f*cking school

Hejsan svejsan i lingonskogen
Jag sitter i skolan och har rast snart slutar jag och då sticker jag till gymmet! Gött är det. Jag har inte gymmat på 6 veckor pga av sjukdomar. Men nu jävlar så skall det tränas !
Här är mina naglar , har målar faktiskt mina naglar rätt ofta. Här har blandat svart med silver och så har jag lagt ett glittret lack över och sedan ett täck lack :)


“It always seems impossible until its done.”

hejhejhejhejhej
i dag har jag varit på släkt kalas och nu sitter jag o pluggar,  det suger ! jag var på dop igår. ni skall få se bilder lite senare. men detta var bara en liten snabbis ;)

a picture is worth a thousand words


Hunger games

Hellu
Nu är jag på väg hem ifrån bion . Vi såg hunger games andra gången jag ser den filmen faktiskt. Riktig bra är den ! Jag tycket Peeta är grymt snygg speciellt scenen i grottan så sjuk snygg!
Det jag tycker är bra med filmen är att den är rätt verkligen Asså inte för att det skulle hända , men det är ingen magi eller inga vampyrer . Asså jag älskar Harry Potter och twilight! Det var en grymt bra film !
Här är en snygg bild på Peeta.


Love life , laugh always

Hejsan hoppsan
Nu sitter jag på kaféet i skolan och har rast gött är det ! Tänkte lägga upp några roliga bilder så nu blir glada :) och såna bilder man känner igen sig något sjukt

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3460056/images/2012/pic_199203872.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3460056/images/2012/pic_199203871.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3460056/images/2012/pic_199203875.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3460056/images/2012/pic_199203886.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3460056/images/2012/pic_199203889.jpg" class="image">


sleep tight good night

tja
förlåt jag vet att jag skulle göra ett inlägg om ett gott recept men det sket sig. i dag har varit en riktigt bra dag faktiskt inte bara för att jag fyller år utan allt har varit bra ! men
nu skall jag försöka nana lite innan skolan, haha som om jag bryr mig ! i morgon är det BIO TIME , jag älskar älskar älskar att gå på bio !
sleep tight good night

To day is My day

hellluuu
i dag fyller jag 16 år. och min telefon fyller 1 år. just nu sitter jag inne på lektion och pluggar om designa ditt barn. det är rätt sjukt faktiskt att man kan bestämma hur sitt egna barn skall se ut och vilka egenskaper den skall ha. Jag vill inte designa mitt barn ! hörs senare då skall jag lägga upp ett recept på jätte god mat. mhhhh :)
en bild när jag var liten


You talking to me?

Hellu
Nu är jag håltimma och sitter hemma Hos mig med en kär vän. Softar bara gött är det . I dag fyller min kusin 18 år. Grattis grattis grattis till henne :)
Hörs senare bröder och systrar


Sweet dreams

Nu ligger jag i sängen och kollar på lyckan i LA , faktiskt ett bra program tycker dock vissa utav dom är rätt ytliga men det kanske bara en ytligsyn av mig haha. Snart är det big brother. Sen är det nana time. Hoppas jag kommer sova gött har ju trots allt drömfångare på min tröja :)


put a ring on it

Tjenare
Här är några sjukt snygga ringer! Jag är ingen ring tjej men snygga var dom. Funderar på köpa ringar faktiskt !


Snow Snow Snow

Good morgon
Jag hörde aldrig av mig i går haha Ne men jag somnade. Men nu äter jag frukost och skall snart åka till skolan, skit kul verkligen. Gött att det snöat !


I'm comeing home

Äntligen på väg hem från ungdomsfullmäktige, sitter i bussen och skall till skolan nu sen skall jag hem!
amandus fick stanna är sjukt glad för detta. Hörs senare puss


Oliver och gänget

Ligger hemma i soffan och är sjuk. Vilket jag har varit i 3 veckor. Suger än aning faktiskt. I kväll är det big brother live och amandus får inte åka ut , rösta på honom ! Nu kollar på oliver och gänget , älskar den filmen !


music make me feel good

hej hallå , nu skall jag göra mig i ordning för jag skall in till stan med några vänner. som sagt gillar jag musik och nu skall ni få min pepplista på spotify, hope you like it!
http://open.spotify.com/user/naruto123/playlist/2yZyDInJdGZptl3xDu1XnJ

I'm your superman


orange sky

god morgon världen
vakande nyss och nu skall jag faktiskt städa hela huset. visst är jag snäll. är kommer en låt som är super  skön att lyssan på när man är seg och vill bara ta det lugnt ! låten är mest känd från the O.C, han som sjunger heter Alexi Murdoch

Wherever you go, go with all your heart

tjenare
i dag har varit en riktig skön dag. Bara slappat och kollat film. nu skall jag åka runt och träffa lite klasskamrater efter som jag har hand om klasströjorna. men här får ni massa coola skal från http://society6.com/. grym coola och det finns hur många som helst !
tjenare
i dag har varit en riktig skön dag. Bara slappat och kollat film. nu skall jag åka runt och träffa lite klasskamrater efter som jag har hand om klasströjorna. men här får ni massa coola skal från society6.com. grym coola och det finns hur många som helst !

Sleeping' is the only time to feel real freedom.. Cause theres no rules in dreaming..

Mitt internett la av i går. Men ni funkar det.Igår har var en jätte kul dag som sagt red jag  islandshästar. Det var riktigt roligt faktiskt. Lite läskigt i början men det var grymt när vi började galopperade. Sån grym frihets känsla. Det skall jag helt klart göra om! Här kommer några  bilder.
image description
image description
image description
image description

sorry for being real

Tjaaa
Förlåt förlåt förlåt , att jag inte bloggat. Här säger jag att jag skall bli duktig på blogga, det gick ju haha. Nej jag skall skärpa mig. Jag har precis käkat frukost. Och nu skall jag göra mig i ordning för vi skall åka i rida i dag. Min pappa fick det när han fyllde år så ja idag skall vi göra det . Skall faktiskt bli roligt ! Jag red när jag var liten faktiskt , men så bröt jag armen. Sen dess har jag inte ridit. Jag är absolut inte rädd på hästar , blev aldrig av.


Most people are stronger than they know. They just forget to believe in it sometimes.

jaha ja , så var det sista avsnittet av one tree hill avklarat. tycker det är väldigt synd, älskar den serien ! Tycker ändå det var ett bra slut faktiskt. Men mer av OTH kan jag ta en annan dag.
Nu är det lov sjuk skönt ! varit i skolan hela dagen gick hem halv 5. Så nu skall det bli skönt att slappa. Skall nog träffa mina kompisar sen och umgås lite med dom. HÖRS SEN !
några citat från one tree hill
When I fell to the floor tonight, I was so scared, I was so terrified. Then I saw you, and I promised myself that if I could just get up, I'd walk over to you... I'd tell you how much I need you and how much I want you... and how nothing else matters. - Nathan Scott

Sometimes people play hard to get to know that the other person's feelings are real- Brooke Davis

Many people die with music still in them. Why is that so? Too often it's because they are always getting ready to live. Before they know it, time's run out.-Lucas Scott




Look after my heart, I left it with you

GOD MORGON
Jag glömde att jag hade sov morgon i dag till 20 i 10 så jag var uppe och hoppa vid  7, skönt det. Jag har ätit frukost och gjort mig i ordning. Det käns som en bra dag i dag men vi hörs sen ni skall jag plugga till provet jag har i dag. Puss o kram ses på stan


i watch you because watch me is boring

Gött är det när man pluggat klart! nu är det snart Big Brother på tv och så klart skall jag kolla på det. medans jag kollar på bb skall jag platta håret till skolan i mån. jag brukar göra det för då behöver man inte platta det lika mycket på morgonen och eftersom jag är så morgontrött är det bara bra :) i mån är sista dagen i skolan innan lovet.  Detta lovet behöver jag verkligen är hur skoltrött som helst! Jag har lagt skolan på hyllan. efter BB skall jag försöka sova, så godnatt och sov gott.

What we think, we become

rubriken är ett utav de vanligaste citatet av buddha. vi blir vad vi tänker,översättingen på svenska. Buddhismen är den religon jag tycker är bättre än de andra religonerna. buddhismen är det religionen som är enklas att leva efter. det är inga måsten på det sättet som det är i ex kristendomen eller islam. istället för "du får inte stjäla för om du gör det kommer du till helvetet" så säger buddha "du skall försöka allt du kan för att inte stjäla, men om det händer så får du en ny chans" ( överdrift men ni fattar poängen). Och idén om karma är med helt underbar,"så du behandlar blir du behandlad själv". när jag fyller 18 skall jag konvertera till buddhismen, jag skall inte leva som munk men ändå tänka på det man skall göra !
Det var lite tycke om buddhism. iallafall nu sitter jag på golvet i mitt rum och pluggar fysik, har prov om rymden i mån. tycker det är sjuk att prata om rymden man blir nästan mörkrädd haha. Men tillexempel om mörkmateria ingen har sätt det men man vet hur det beter sig , jätte konstigt.

rubriken är ett utav de vanligaste citatet av buddha. vi blir vad vi tänker,översättingen på svenska. Buddhismen är den religon jag tycker är bättre än de andra religonerna. buddhismen är det religionen som är enklas att leva efter. det är inga måsten på det sättet som det är i ex kristendomen eller islam. istället för "du får inte stjäla för om du gör det kommer du till helvetet" så säger buddha "du skall försöka allt du kan för att inte stjäla, men om det händer så får du en ny chans" ( överdrift men ni fattar poängen). Och idén om karma är med helt underbar,"så du behandlar blir du behandlad själv". när jag fyller 18 skall jag konvertera till buddhismen, jag skall inte leva som munk men ändå tänka på det man skall göra !
Det var lite tycke om buddhism. iallafall nu sitter jag på golvet i mitt rum och pluggar fysik, har prov om rymden i mån. tycker det är sjuk att prata om rymden man blir nästan mörkrädd haha. Men tillexempel om mörkmateria ingen har sätt det men man vet hur det beter sig , jätte konstigt.


You can't stay mad at somebody who makes you laugh

Vaknade nyss och min dagliga morgon rutin är att jag alltid går in på 9gag. En sida där det finns massa massa Bilder ofta är dom roliga eller så får man världen nostalgikänsal. Jag gör detta nästan varje morgon för att starta dagen med ett gott skratt. Här har några av min favoriter , skrattar varje gång ! Typisk Hanna humor

River en vacker dröm

nu har jag varit uppe länge och fixat bloggen så jag vill ha den ungefär. Jag kan inte alls mycket om bloggar eller hur man gör, så har suttit och försökt att läsa mig till det mesta. Jag har haft blogg innan men var inte konsekvent med den. Nu skall jag göra ett nytt försök. I min blogg kan ni läsa om det mesta faktiskt, jag kommer inte hålla mig till ett speciellt ämne. Men saker som kommer upprepa sig är helt klart musik och åsikter! Men som sagt allt möljigt:) jag är en femtonåring snart sexton som bor i en förort kan man nästan kalla det. det tar 20 min in till göteborg. Jag spelar handboll,målvakt. Gymmar är med kompisar o.s.v. Ja, en vanlig tonåring tänker ni men nej! Jag tycker och tänker om mycket. jag har vissa åsikter som ni kommer ogilla men också åsikter som ni kanske kommer bära med er.

jag skulle kunna hålla på hela natten men nu skall jag sova. Jag skall riva i en vacker dröm ;) Dröm sött ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0